GündemMagazin

Canlı yayında “Lafımı bölme” kavgası!

Dün akşam canlı yayında gündemi değerlendiren yorumculardan Nagehan Alçı ile Sevilay Yılman arasında gergin anlar yaşandı. Birbirlerinin laflarını böldüklerini iddia eden ikili anlaşamayınca tansiyon yükseldi. Alçı, “En çok sen kesiyorsun lafları” derken Sevilay Yılman ise “Demin seviyesiz falan dedin bak bir şey demedim” ifadelerini kullandı.

Dün akşam yayınlanan bir programda Nagehan Alçı, Sevilay Yılmaz, Nihal Bengisu Karaca ve Ebru Baki hazır bulundu. Gündemi ve son siyasi gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanan gruptan Nagehan Alçı ile Sevilay Yılmaz arasında gergin anlar yaşandı.

“Saygılı olalım birbirimize”

Laf bölme polemiğinin yaşandığı programda Sevilay Yılmaz, “Ben üst üste konuşmak istemiyorum saygı gösterelim birbirimize” diye uyarılarda bulununca Nagehan Alçı’dan yanıt geldi.

“En çok sen laf kesiyorsun”

Nagehan Alçı’nın “Sen de kesme lütfen en çok sen kesiyorsun” demesi üzerine Sevilay, “Demin seviyesiz falan dedin bak ben ona düzeysiz falan dedim bir şey demedim” dedi.

“Düzgün bir program olsun”

Başından beri Yılman’ın sürekli araya girdiğini iddia eden Alçı, “Sevilay rica ediyorum düzgün bir program olsun” ifadelerini kullandı. Daha sonra tekrar gerilim yaşayan ikiliden Yılman, konuşulan lafları sakıncalı bulduğunu söyledi.

“Ne diyeceğimizi sınırlandırma”

Tansiyonun yükseldiği programda diğer konuklar sessizliğini korurken, Nagehan Alçı’nın “Bizim ne diyeceğimizi niye sınırlandırıyorsun” sözlerine son olarak Yılman, “Ben de seni kendi kendini tatmin eden konuşmalar olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.

İkilinin bu anları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.