Magazin

Can Yaman:''Demet benim için çok özel!''

Can Yaman geçen hafta doğum gününü kutlamamasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Yaman sosyal medyadan sitemkar bir mesaj yayınlamış ve “Doğumgünümü içtenlikle kutlayan herkese çok teşekkür ederim, kutlamayanların da canı sağolsun” demişti. Bu mesajın ardından akıllara ilk gelen isim de  Demet Özdemir olmuştu. Konuyla ilgili sorular üzerine yakışıklı oyuncu “Demet benim için çok değerli… Çok kıymetli… Çok özel… Her zaman da böyle olacak. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın. Hiç önemli değil. Her zaman da bir numaralı fanı, takipçisi ben olacağım” dedi.

Can Yaman kimdir?

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika’ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Yaman, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde “Bedir” karakterini canlandırdı. Sinem Kobal’ın hayat verdiği “Sevda” ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, Erkenci Kuş dizisindeki başrol oyunculuğyla geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Bir yanıt yazın