Magazin

Can Yaman İtalya'da Survivor programını sunacak!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Can Yaman’ın yeni projesi belli oldu. Can Yaman’la ‘Can Borcu’ dizisini çekmeye hazırlanan Turgut, bu olaylardan sonra projeyi ertelemeye karar verdi. Turgut açıklamasında, “Can normalde ocak ayında askere gidecekti, Şubat’ta çekimlere başlayacaktık, dizi de Mart’ta ekranda olacaktı. Ama İspanya’daki meselede çizmeyi aştı. Bu talihsizlikti. Bitti artık, yok böyle şeyler. Diziyi Eylül’e erteledim” dedi.


Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucusu Müge Dağıstanlı, Turgut ile yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında anlattı. Açıklamada “Faruk Turgut, Can Yaman için önlem paketi hazırlamış. Onu her şeyden uzaklaşması için Kıbrıs’a göndermiş. Dönüşte de yurt dışına uzun bir tatile gönderecek. Yurt dışı tatili sonrası Can, İtalya’da ‘Survivor’ yarışmasının sunuculuğunu yapacak. Buralardan bir süre uzak olacak” dedi.


Yapımcı Turgut, yıllardır Bebek’te oturan Can Yaman’dan gözlerden uzak bir semte taşınmasını da istemiş. Yaman Kıbrıs dönüşü evinden taşınacak.

Bir yanıt yazın