Magazin

Can Yaman ifşa oldu

Ünlü oyuncu Can Yaman, magazin gündemine Enise Sude isimli İnstagram kullanıcı tarafından ifşa edildi. Ünlü oyuncunun Enise Sude isimli İnstagram kullanıcısına attığı mesajlar dikkat çekti.

Enise Sude isimli Instagram kullanıcısı, ünlü oyuncu Can Yaman ile olan konuşmalarını sosyal medyada ifşa etti. Can Yaman’dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Son günlerde birbiri ardına gelen ifşalar magazin gündeminde dikkat çekiyor. Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve tepki çeken Can Yaman’ın mesajları ortaya çıktı.

Can Yaman’la olan konuşmalarını ifşa eden Enise Sude, bunu “Yine bir karantina çılgınlığı” sözleriyle paylaştı.

GİZLİDEN ARAMAK İSTEDİ

Enise Sude isimli bir Instagram kullanıcısı, Can Yaman ile olan konuşmalarını ifşa etti. “Canlı gördüğünde fikrin değişir belki küçük hanım” diyen ünlü oyuncunun, attığı mesajları silmek ve gizliden aramak istemesi dikkat çekti.

Enise Sude daha önce de Dorukhan Toköz’ün Instagram’dan attığı mesajları yayınlamıştı. Dorukhan Toköz, Instagram hesabından bir açıklama yayınlamış ve böyle bir mesajlaşmanın kesinlikle yaşanmadığını ve gerekli hukuki işlemleri başlattığını söylemişti.