GündemKültür Sanat

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik yeni proje ile geliyor!

Hem duru güzelliği hem de canlandırdığı birbirinden farklı ve renkli karakterle kazandığı oyunculuk başarısıyla adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik yepyeni bir film projesi ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Burcu Biricik, benzerini Vietnam'da buldu - Magazin haberleri

Burcu Biricik Netflix‘te yayınlanan Fatma dizisi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Üstelik sadece Türkiye’de değil dünyada da ses getirmeyi başarmıştı. Sürekli farklı karakterler ve uçlardaki rolleri başarı ile üstlenen Biricik hiç bir kalıbın üstüne yapışmasına izin vermiyor. En büyük başarısı da buradan geliyor diyebiliriz. Fatma dizisinde bir seri katile dönüşen temizlikçi kadını canlandıran Burcu biricik sergilediği başarılı oyunculukla adından söz ettirdi. Hemen ardından televizyon dizisi olan Camdaki Kız ile ekrana dönen güzel oyuncu yine başka bir uçta olan Nalan’a hayat verdi. Dizi hem kadrosu hem de gerçek hayattan uyarlanan nefes kesen senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmeye ve Kanal D’nin iddialı yapımları arasında olmaya devam ediyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır

İnsanlar İkiye Ayrılır | Fragman - YouTube

Burcu biricik şimdi de bir sinema filmi ile izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmeni ve senaristi Tunç Şahin. Başrolü ise Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın paylaşıyor. Pandemi nedeniyle yeniden kısıtlamalar gelmezse film 10 Eylül’de beyaz perdede olacak.

Bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikâyelerinin anlatıldığı film; “oldukça sert bir sistem eleştirisi” olarak tanımlanıyor.

Fragmanından, kadrosundan ve hikayesinden de tahmin edildiği gibi film hem gişe rekorları kıracak hem de büyük ses getirecek diye tahmin ediliyor.