Magazin

Camdaki Kız’ın Hayri’si kim olacak? Erkan Kolçak Köstendil teklifi kabul etti mi?

Başladığı günden beri ilgiyle takip edilen dizi Camdaki Kız sezon finali bölümüyle merak uyandırdı. Dizinin kadrosuna dahil olacak ‘Hayri’ karakteri için Erkan Kolçak Köstendil, Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz gibi ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatlardan esinlenerek yazılan Camdaki Kız romanından uyarlanan dizi yayınlandığı günden beri sosyal medyada büyük etki yaratıyor. Hayri karakteri kadroya yeni sezonda dahil olacak. Sezon finalinin yayınlanmasının ardından karaktere kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Camdaki Kız Hayri rolü için söylentiler ve iddialar söz konusu. Henüz bunları doğrulayan herhangi bir kaynak yok. Hayri rolüne hayat vereceği düşünülen isimlerden biri Erkan Kolçak Köstendil, Uraz Kaygılaroğlu veya Burak Deniz olarak gösterilirken oyuncudan ya da dizi ekibinden bu konuda bir açıklama gelmedi.

Camdaki Kız Hayri karakterinin hikayesi nedir?

Gerçek hayat hikayesine dayanan romanda Hayri karakteri Nalan’ın koruması ve şoförü olarak hikayeye dahil olur. Nalan, eşi Sedat’tan ilgi göremez ve mutsuz bir hayata mahkum olur. Karnındaki bebeğini de kaybetmesiyle birlikte derin bir depresyona düşer. Tam bu sırada Hayri onun bu halinden istifade ederek ona yakınlaşmak ister. İlgiye aç olan Nalan da bu ilgiye kayıtsız kalmaz. Kitapta Hayri evli ve üç çocuğu olan kaba saba bir adamdır.

Dizinin Konusu

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.