Magazin

Camdaki Kız dizisinin Muzo’su Enis Arıkan’dan kötü haber!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçen Camdaki Kız dizisinin Muzo’su Enis Arıkan’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Arıkan’ın yakın dostu Ezgi Mola’da geçtiğimiz gün koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyuran Arıkan, aşı olmanın etkisiyle daha kolay atlattığını belirtti. Öte yandan Camdaki Kız dizisinin 2. sezon çekimlerine de ara verdi.

Arıkan sosyal medya hesabı Instagram’dan, “Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu :(” notuyla kötü haberi duyurdu. Enis Arıkan, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2. sezon çekimleri başlayan Camdaki Kız’ın setine de ara verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Hastalığı evinde geçiren Enis Arıkan, gelen mesajlara ve aramalara yanıt veremediğini söyledi. Instagram’dan paylaşımlar yapan Arıkan “Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum” dedi.