GündemMagazin

Camdaki Kız dizisindeki cinsel fantezi odası geceye damga vurdu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyaya damga vurdu.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Psikolojik şiddetin baskın olduğu dizide Nalan karakterinin annesi yüzünden yaşadıkları ve sürekli korse giymek zorunda bırakılması izleyicileri ekrana kilitledi. Giydiği korse yüzünden tuvalete gidemeyen ve annesinin açmadan önce sorularıyla bilerek oyaladığı Nalan, evlilik kararı aldığı Sedat’ın evine gitti. Korse yüzünden zor anlar yaşayan Nalan, magazincilerden kaçıp sığındıkları Sedat’ın evinde bir gerçekle yüzleşti.

CİNSEL FANTEZİ ODASI ŞOKA UĞRATTI

Banyodan çıkıp bilmeden bir odaya giren Nalan, Sedat’ın cinsel ilişkiye girmek için kullandığı odasını gördü. Odadaki eşyaları görünce büyük bir şok yaşayan Nalan, baygınlık geçirdi. Sedat’ın kendisinden yaşça büyük ve evli sevgilisiyle vakit geçirdiği özel odayı görenlerin aklına Grinin Elli Tonu filmi geldi.

Grinin Elli Tonu filminde de sapkın erkek karakter Christian Grey, Sedat gibi bir hayat yaşayınca Twitter’da bu konu kısa sürede gündem oldu.