Gündem

Camdaki Kız dizisinde şok gelişme: Koroğlu ailesinde herkesi şaşırtan cenaze! O isim diziye veda ediyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, iki haftalık yılbaşı tatilinin ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümüne ilişkin ilk fragman yayınlanırken, dizinin baş kahramanlarından birinin diziye veda edeceği konuşmaları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Gerçekleşmesi durumunda herkesi şoke edecek bu ölümün ve bu hafta Camdaki Kız dizisinde yaşanacak olanların ayrıntıları…

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Yılbaşından sonra hemen hemen her dizi 2 haftalık çekim arası verdi. Camdaki Kız dizisi de yılbaşından sonra tatil yapma kararı alan dizilerden biri oldu. 2 haftalık aranın ardından ilk kez bu hafta yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisi, izleyicilerde son bölümü hatırlama isteği uyandırdı. Yeni bölümü seyretmeden önce yayınlanan son bölümde neler yaşandığını hatırlamak isteyen Camdaki Kız dizisi izleyicileri, konuya ilişkin araştırmalar yapmaya başladı.

Dizinin son bölümünde Koroğlu Holding’e ortak olmak için imza atmaya gelen Cavit kötü bir sürpriz ile karşılaşmıştı. Rafet, Cavit ile ortak olmaktan vazgeçtiğini söyleyerek büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Öte yandan Cavit, holdinge ortak olma karşılığında Sedat’a Melisa ile olan görüntülerinin yer aldığı kaydı vermiş ve Sedat, kaydı ofisine saklamıştı. Kaydı bulan Nalan, Melisa ve Sedat’ın görüntülerini seyretmiş ve dizinin ilgili bölümü bu görüntü ile bitmişti.

Bu Hafta Neler Yaşanacak?

Camdaki Kız iki haftalık aranın ardından, yeni bölümleri ile yarın ekranlara geri dönüyor. Son bölümü oldukça heyecanlı bir yerde biten dizide, bu hafta yaşanacak olanlar oldukça ses getireceğe benziyor.

Melisa ile geçmişi ortaya çıkan Sedat, büyük bir paniğe kapılacak. Nalan gördüklerini Muzo’ya anlatacak ve bir süre sonra Muzo ile araları açılacak. Yaşanan olaylardan sonra Cana ile ilişkisi açığa çıkan ve gitgide köşeye sıkışan Sedat’ı bir kötü sürpriz daha bekliyor olacak. Cana, olanları anlatmak üzere Rafet’in karşısına çıkacak.

Diziye Kim Veda Edecek?

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında, Çağan Irmak’ın kısa bir süre içinde Yaratılan isimli bir dizinin çekimlerine başlayacağı ve bu dizide Devrim Yakut’un oynayacağı bilgisi verilmişti. Şu anda Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine can veren Devrim Yakut’un, yeni diziye geçebilmesi için Camdaki Kız dizisinde öleceği konuşuluyor.