Magazin

Camdaki Kız dizisi reyting rekorlarını alt üst etti! Nalan’ın yaşadıkları tansiyonları yükseltti! Yeni fragmanda Nalan ile Hayri’yi kimin gördüğü ortaya çıktı!

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. 3 aylık bir sezon arasının ardından 3’üncü bölümü ile tansiyonları yükselten Camdaki Kız, yine reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Camdaki Kız dizisi, sezon arasının ardından ekranlara bomba gibi döndü. Mutsuz evliliğinden ve aile hayatından bir çıkış yolu arayan Nalan’ın geçtiğimiz sezonda sergilediği çekingen hareketler, bu sezon yerini daha cesur bir karaktere bıraktı. Şoförü ile gizli bir ilişkinin içerisinde olan Nalan, dün akşam tansiyonları resmen tavana çıkardı. Dizinin yeni bölümünün bitişinin hemen ardından alışık olunmayan bir şekilde gelecek haftanın fragmanı yayınlandı. Yeni fragman dizinin sevenlerini adeta mest etti.

DÜN AKŞAM YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANDI!

Yayın hayatına başlamış olduğu ilk günden bu yana her perşembe izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, dün akşam yine yayın akışı içerisinde ki yerini aldı. Yeni bölümü ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başaran sevilen dizi, yine reyting rekorlarını alt üst etti.

FİNAL SAHNESİ EKRANA KİLİTLEDİ!

Gerçek bir hikayeden TV kanalına uyarlanmış olan Camdaki Kız dizisi, dün akşam ki bölümünde yaşananlar sayesinde yakından takip edildi. Final sahnesinde aşırı alkol alan Sedat’ı yatak odasına kadar taşıyan Hayri, gecelikli Nalan’ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. İkilinin birbirlerine bakışları ise anne Feride’nin dikkatinden kaçmadı.

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI!

Normalde gelecek haftanın fragmanını bir sonraki hafta içerisinde yayınlayan Kanal D yönetimi, dün akşam ezber bozdu ve yeni bölümün ilk fragmanını yayınladı. Yeni bölümde Hayri’ye bağlanmama mücadelesi veren Nalan’ın gözyaşlarını tutamadığı görülürken Muzaffer’in Hayri ile Nalan’ı sarılırken yakaladığı kayda geçti.