Magazin

Çağla Şıkel, Alaçatı’ya gitti, Tolga Akış ile görüntülenince ortalık karıştı! “Edis’in kulisi” aşk yuvasına döndü… “Neler Oluyor?”

Geçtiğimiz günlerde iş insanı İzzet Antebi ile özel mesajları ortaya çıkan Çağla Şıkel, şimdilerde Alaçatı’da tatildeydi. Çıktığı tatilde Zeynep Bastık’ın eski eşi ve menajeri Tolga Akış ile görüntülenen Çağla Şıkel’in adı bu kez ünlü menajer ile anılmaya başlandı. Ortaya çıkan bir video iddiaları desteklerken, videoya ilk yanıt, Tolga Akış’tan geldi.

ÇAĞLA ŞIKEL’İN YENİ DURAĞI ALAÇATI

Şimdilerde FOX TV ekranlarından bir sabah programı sunan Çağla Şıkel, programı sezon finali yapar yapmaz tatile çıkmıştı. Kız kardeşi ile tatile çıkan Çağla Şıkel, önce Yunan adalarının tadını çıkarmış, ardından ise, Ege’nin gözde tatil mekanlarından biri olan Bodrum’a geri dönmüştü. Şimdilerde Çeşme’de olan Çağla Şıkel, bu kez Alaçatı’da tatil yapmaya başladı.

YAYINLANAN VİDEO KAFALARI KARIŞTIRDI

Şimdilerde Çeşme Alaçatı’da tatil yapan Çağla Şıkel ile Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış’a ait olduğu iddia edilen dans videosu kafaları karıştırdı. Geçtiğimiz ay anlaşmalı bir şekilde Zeynep Bastık ile yollarını ayıran Tolga Akış da Alaçatı’da tatil yapıyordu. Çağla Şıkel’in dans ettiği kişinin Tolga Akış olduğu iddia edilirken, o görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medya platformlarında yayıldı. Ancak, o videoya yanıt da gecikmedi.

İLK AÇIKLAMA TOLGA AKIŞ’TAN GELDİ

Çeşme Alaçatı’da sahne alan Edis’in kulisinde dans ettikleri iddia edilen Çağla Şıkel ve Tolga Akış arasında çıkan aşk dedikodularına yanıt veren ilk isim Tolga Akış oldu. “Edis’in kulisi” notu ile bir paylaşım gerçekleştiren Tolga Akış, haklarında çıkan dedikoduları tiye aldı. Öte yandan Tolga Akış’ın konuya ilişkin paylaşımında; “Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum… Orası da Edis’in kulisi değil. Alaçatı’da Gizem ve Tayfun’a ait tatlı bir mekan…” ifadeleri yer aldı.