Çağla Altunkaya’nın Acun Ilıcalı paylaşımı olay oldu!

Bir süredir Acun Ilıcalı ile aşk yaşaması ile magazin gündemine oturan Çağla Altunkaya, sosyal medya olan İnstagram'da "TC Simülasyonunda kimsin?" efektinde sevgilisi Acun Ilıcalı'nın ismi çıkınca verdiği tepkiyle gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile Super BowlLIV’de birlikte görüntülenen Çağla Altunkaya, son zamanlarda magazin gündeminde çok konuşulan isimler arasında oldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU
Aşklarını göz önünde yaşamamaya dikkat eden ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, Sosyal medyanın yeni uygulamalarından olan “TC Simülasyonunda Kimsin?” efektini deneyen Altunkaya, sevgilisi Acun Ilıcalı’nın adı çıkınca ne tepki vereceğini şaşırdı. Genç kadın sevgilisi Acun Iıcalı’nın isminin çıkmasına sadece gülerek tepki verirken, söz konusu video sosyal medyada çok konuşuldu.

O SES TÜRKİYE’DE GÖRÜNTÜLENDİ
Geçtiğimiz yaz ayında birlikte Ilıcalı’nın motoruna binen ardından da bir teknede görüntülenen 50 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 20 yaşındaki Çağla Altunkaya’nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümünde ise Altunkaya’nın çekimlerde olması hatta bir ara sahne kenarında oynarken görüntüsünün ekrana verilmesi ikilinin aşk iddialarını güçlendirmişti.

BELGELENDİ
Super Bowl LIV’i yerinde izlemek için Amerika’ya giden Acun Ilıcalı, sunucu Martha Stewart’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Çağla Altunkaya ile görüntülenince aşk da belgelenmiş oldu.

Exit mobile version