Magazin

Çağatay Ulusoy’un hayranlarını üzen iddia: Süslü Korkuluk yayınlanmayacak!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un hayranlarını heyecanlandıran bir yapım olarak yeni dönemde ön plana çıkan Süslü Korkuluk isimli dizi ile ilgili yeni gün ile birlikte flaş bir iddia ortaya atıldı. TV8 ekranları aracılığı ile izleyiciler ile buluşması planlanan dizinin, yeni dönemde ekranlarda yayınlanmayacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Anlaşma Bozuldu İddiası!

Uzun bir süredir televizyon ekranlarında boy göstermeyen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un, TV8 ekranlarında yayınlanması planlanan Süslü Korkuluk isimli dizi ile ekranlara geri dönüşü duyurulmuştu. Daha önce farklı bir dizi ile aynı kanalda ekranlarda olacağı söylenen Çağatay Ulusoy’un, kendisi için özel olarak geliştirilmiş bir senaryoya sahip olan Süslü Korkuluk isimli dizi ile ekranlara döneceğinin duyurulmasının ardından, ünlü oyuncunun hayranları büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak henüz ilk bölümü yayınlanmamış olan dizi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Magazin kulislerinde dolaşan haberlere göre dizinin yapımcı şirketi olan OGM Pictures ile Acun Ilıcalı’nın arasında imzalanan dizi anlaşmasında bir problem çıktığı ve yapımcının diziyi dijitale platforma taşımak için bir arayış içerisine girdiği iddia edildi.

Dizinin İlk Fragmanı Yayınlanmıştı!

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Süslü Korkuluk isimli dizinin ilk fragmanı, geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Oyuncu kadrosunun da şekillenmeye başladığı dizinin, önümüzde ki günlerde TV8 ekranları aracılığı ile yayınlanacağı düşünülüyordu. Ancak bugün ortaya atılan iddiadan sonra dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin akıbeti ile ilgili olarak henüz ne yapım ekibinden ne de kanal yönetiminden bir açıklama gelmedi.

Süslü Korkuluk Dizisinin Konusu Ne?

Dizinin yayın hayatına nasıl devam edeceği ile ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ederken, Çağatay Ulusoy’un hayranları dizinin konusunu merak etmeye başladı. Dizinin kadın başrolünün Alina Boz olacağı, geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti. Son yapılan açıklamaya göre diziye Çağatay Ulusoy’un akıl engeli olan babası rolünde oynayacak olan ismin Olgun Şimşek, dizinin kötü adamı rolünde ise Salih Bademci’nin olacağı öğrenildi. Dizinin fragmanında gelinlik diktiğini gördüğümüz Çağatay Ulusoy ile bir müşterisine duyduğu aşk işlenecek.