Eğitim

Burs ve kredi için flaş açıklama: Süre verildi!

Türkiye’de üniversiteyi kazanan öğrenciler burs ve kredi başvurularında bulunuyorlar. Bu sene ilk defa burs ve kredi almak için başvuruda bulunan öğrenciler ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya üzerinden paylaşım ile öğrencilere taahhütname onaylamak için ek süre verildiğini duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk defa burs ve kredi almak için başvuruda bulunan öğrencileri ilgilendiren açıklamada bulundu. Resmi twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Baka n Kasapoğlu, öğrencilerin yoğun talebi üzerine, taahhütname onayıyla ilgili ek süre verileceğini duyurdu

7-11 Aralık 2020 tarihlerinde e-devlet üzerinden taahhütname onaylayamayan öğremcilerin, 15-19 Ocak tarihleri arasında onaylama işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

İşte Bakan Kasapoğlu tarafından yapılan o açıklama:

Kasapoğlu tarafından yapılan paylaşımda, “Burs/kredi taahhütnamelerini belirlenen sürede onaylayamayan arkadaşlarımızdan çok fazla talep aldık. Süreyi uzatıyoruz. Taahhütnamelerinizi 15-19 Ocak tarihleri arasında onaylayabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

HABERLERİMİZİ TELEGRAM’DAN DA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

http://t.me/egehaber