EkonomiGündem

Burs arayan öğrenciler dikkat! 1200 TL karşılıksız burs için son saatler…

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı”na başvurularında son güne gelindiğini hatırlattı.

2 bin öğrenciye burs verilecek

İstanbul genelinde lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurabildiği Yükselen Yıldız Burs Programı ile katılımcılara özel eğitim imkanları sunulacak. T3 Vakfı bünyesinde yer alan projelerde yer alma fırsatı sunulan 100 öğrenciye 10 ay boyunca devam edecek program ile aylık 1.200 TL burs desteği verilecek.

400 kişiye 10 ay burs deseği

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere eğitmenlik yapma ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı da sunulan Eğitmen-Mentor Burs Programı ile de katılımcıların uzman oldukları alanlarda gelişmeleri amaçlanıyor. Türkiye’nin farklı yerlerinde bulunan Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yer almak üzere lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurabildiği programda 400 kişiye 10 ay süresince aylık 1.200 TL burs desteği verilecek.

Türkiye genelinde verilecek

Türkiye genelinde ortaokul, lise ve üniversitede öğrenim gören öğrencilerin katılım sağlayabildiği Eğitim Desteği Burs Programında ise 1.500 öğrenciye 10 ay süresince aylık 750 TL burs desteği sağlayacak.

Başvuruların bugün sona erecek. Bu nedenle bursa katılmak isteyen öğrencilerin acele etmesi gerekiyor. Katılımcılar Milli Teknoloji Burs Programı internet sayfasından detaylı bilgilere ulaşabilir.