Eğitim

Burs arayan öğrenciler! Altınyıldız mağaza sayısı kadar öğrenciye burs verecek: İşte detaylar…

Altınyıldız Classics üniversite öğrencilerine destek vermek maksadıyla “Her Mağaza Bir Öğrenci Okutuyor” projesini yaşama geçirdi.

Altınyıldız öğrenci burs imkanı

Altınyıldız Classics yaptığı açıklamada sürdürebilir tekstile destek vermek maksadıyla başlatmış olduğu çevre dostu projelerine yenilerini eklemeyi sürdürdüğünü kaydederek BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan biri olan “nitelikli eğitimi” odağında alıp üniversite öğrencilerine eğitim bursu desteği verdiğini söyledi.

Mağaza sayısı kadar öğrenciye burs

Projeyle her bölgede olan mağaza sayısı kadar öğrenciye burs verecek olan Altınyıldız Classics yeni mağazaları için de yeni öğrencileri burs sürecine dahil edecek.

Öğrencilere iş imkanı da verilecek

Ayrıca burs almaya hak kazanan öğrencilere firmanın bütün etkinlik ve eğitimlerine de katılma olanağı sağlanacak.

Maddi desteğin yanında part time çalışma, istihdam ve staj gibi imkanların da verileceği burs başvuruları, İzmir’deki üniversiteler için 2-12 Kasım arasında sürecek. Not ortalaması 3,5 ve üzerinde olan öğrenciler LinkedIn üzerinden başvurularını yapabilecek.

Altınyıldız Classics projeyle gençliğe duyduğu güvenin altını çizerek mağaza sayısıyla artış gösterecek burs sayısının sektöre örnek olacağını ifade ediyor.