Kamu

Büro personeli, tekniker, destek personeli, çözümleyici sistem programcısı kadrolarında personel alımı yapılacak!

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi büro personeli, tekniker, destek personeli, çözümleyici sistem programcısı kadrolarında personel alımı yapıyor. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personel alımları KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle gerçekleştirilecek. Kadrolara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde başvuruda bulunabilecekler.

Kamu kurumlarına bağlı olarak çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni bir gelişme yaşandı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların şartları sağlaması gerekiyor.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

1- Adaylar başvurularını, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde Üniversitemiz https://kmu.edu.tr web sayfasında duyurular bölümünden elektronik ortamda yapacaklardır. Başvuruda kimlik, e-Devlet Kapısından da alınabilecek mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, yabancı dil belgesi, SGK tescil ve hizmet dökümü ve ilave belgeleri sisteme okunaklı şekilde yüklenmesi gerekmektedir. Şahsen veya posta/kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- Adaylar https://kmu.edu.tr adresinde ana ekranda yapılan duyuru üzerinden giriş yaptıktan sonra online başvuru sisteminde başvurmak istediği unvanı seçip, istenen bilgiler tam ve eksiksiz doldurup istenen belgeleri ilgili alanlara yükleyip “Başvuruyu Tamamla” butonuna tıkladığında online başvurularını tamamlamış olacaklardır. Adaylar sadece bir kadro ilanına başvuru yapabilecektir. İlgili komisyonca evrak incelemesi adayın online başvuruda eklediği belgeler üzerinden yapılacak olup okunaklı olmayan belgeler dikkate alınmayacak ve başvuru geçersiz sayılacaktır.

3- İstenilen bilgiler doldurulup belgeler yüklenip “Başvuruyu Tamamla” butonuna tıklandıktan sonra başvuru süresince güncelleme yapılamayacak olup tüm sorumluluk adaya aittir. (Yanlış/eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle başvurma, yanlış ilana başvurma ve benzeri).

4- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Atamaları yapılmış olsa bile atamaları iptal edilecek kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.