Gündem

Burger King duyurdu: 30 Nisan’da bitecek! Kredi ve banka karta verilecek!

Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre Burger King kampanyası başlatıldı. Ziraat Bankası Bankkart Genç’e özel kampanyada bulunarak Tıkla Gelsin üzerinden sipariş veren vatandaşlara indirimli menü fırsatı sunacağı bildirildi. Burger King’ten Tıkla Gelsin üzerinden sipariş veren vatandaşlara yapılacak olan kampanyanın ise Ziraat Bankası üzerinden 30 Nisan’da son bulacağı bildirildi.

30 NİSAN’DA SON BULACAK

Kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar havalimanı ve mobil restoranlar hariç tüm Türkiye Burger King® restoranlarında ve Tıkla Gelsin® Sana Gelsin’de geçerlidir.

Bankkart Genç müşterilerine özel Tıkla Gelsin® üzerinden verilen Burger King® siparişlerinde indirimli Ziraat Bankkart Genç menüsü fırsatı sunulacaktır.

Kampanyaya BURGERKING yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım yapılabilecektir. Bir müşteri toplamda en fazla 5 adet indirim kodu kazanabilecektir. Her bir kod kazanımı için ayrı SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir. İndirim kodları, 4757’ye SMS gönderimi sonrası müşterinin Banka’da kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

İndirim kodu kazanımları ve kullanımları kampanya dönemi içerisinde aynı veya farklı günlerde olabilecektir.

Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde indirim sağlanmayacaktır. Alınan kodlar 30 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabilir.

İndirim kodları Tıkla Gelsin uygulaması üzerinde Burger King® siparişlerinde sana gelsin (paket servis) kısmında kullanılabilmesi için hesabım bölümünden indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. Kod girildikten sonra indirimli Ziraat Bankkart Genç menüsü açılacaktır. İndirim kodlarının Burger King® restoranlarında kullanılabilmesi için indirim kodunun kasiyere siparişten önce bildirilmesi gerekmektedir.
Tıkla gelsin uygulamasındaki indirim oranı ile restorandan kullanımda verilen indirim oranı farklılaşabilecektir.

Kampanya kodları tek kullanımlıktır, başka kampanyalar ile birleştirilemez ve belirtilen menüde geçerlidir. İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Kampanya sadece Bankkart Genç ile yapılan işlemlerde geçerlidir. Kampanyaya Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlar ile yapılan işlemler dahil değildir.

TIKLA GELSİN ÜZERİNDEN SİPARİŞ VERMELİSİNİZ

Ata Express, Tıkla Gelsin® uygulama ve markasının tek hak sahibidir. TM & © 2022 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir. Coca-Cola, The Coca-Cola Company’nin tescilli markasıdır.

Kampanyadan paket servis kanalıyla yararlanabilmek için Tıkla Gelsin® üyesi olmak gerekir.

Tıkla Gelsin® mobil uygulaması veya tiklagelsin.com sayfası üzerinden indirim kodunun, kuponlarım sayfasındaki Kupon Kodu alanına girilmesi ve siparişin tamamlanması gerekmektedir.

Portakal suyu, milkshake, limonata ve süt için fiyat farkı uygulanmaktadır.

Kampanya menüsü restoranlarda orta boy Coca-Cola ile Tıkla Gelsin®’de ise kutu Coca-Cola ile servis edilir. Kampanya menülerinde sadece 1 adet içecek servis edilir.

Kampanya menüsü Burger King® restoranlarında Whopper Jr.®+ Orta Boy Patates+ Orta Boy Coca-Cola+ 10’lu Soğan Halkası ile 70 TL’ye servis edilir, Tıkla Gelsin®’de Kutu Coca Cola ve 4’lü Cheese Sticks farkıyla 85 TL’ye servis edilmektedir.

Görselde yer alan ürünler ve servis şekli reklam amaçlı olup, ürünler paket servis siparişinde farklılık gösterebilir. Paket servis için dağıtım alanları sınırlıdır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve TAB GIDA SAN ve TİC A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.