Ekonomi

Burgan Bank İstanbul ve Bursa’da satılık daire ilanları yayınladı: 4+1 daire 4 milyon TL’den satışa sunuldu!

Elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Bankadan platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyuran Burgan Bank, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK İSTANBUL İHALESİ

İcralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Bankadan platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyuran Burgan Bank, yeni ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunduğunu belirtti.

Burgan Bank tarafından satışa sunulan icralık gayrimenkulün bir apartman dairesi olduğu ve toplam kullanım alanının da 95 metrekare olduğu bildirildi. Banka ihale başlangıç bedelini 1 milyon 200 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini ise 28 bin 320 TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK BURSA İHALESİ

Burgan Bank Bankadan isimli platform üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışa çıkarılmış olan dairenin 4+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank tarafından satışa sunulmuş olan dairenin toplam kullanım alanı 202 metrekare olarak ölçüldü. İhale başlangıç bedelini 4 milyon 100 bin TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini 96 bin 760 TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK’IN BANKADAN İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Burgan Bank’ın anlaşmada olduğu Bankadan isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlenen ihalelere katılarak satışta olan icralık gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle platforma üye olmaları gerekmektedir.

Üyelik işlemlerinin Bankadan platformu tarafından onaylanmasının ardından ise oturum açılmalı ve ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedelini platformun IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir. Ödeme işleminin onaylanmasının ardından aynı ekran üzerinden ilgili icralık gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilmektedir.