Ekonomi

Burgan Bank gayrimenkul fiyatlarını düşürdü: Ters dubleks daire 960 bin TL’den satışa sunuldu!

Burgan Bank İstanbul, Mersin ve Kocaeli illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, fiyat teklifine açmış olduğu gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Gelişimini sürdüren bankalardan olan Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İstanbul ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank’ın İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir dükkan olduğu öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 280 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 350 bin TL, ihale katılım bedelini ise 110 bin 920 TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK’TAN MERSİN’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Gelişimini sürdüren bankalardan olan Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Mersin ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank’ın Mersin ilinin Toroslar ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir daire olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 156 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 700 bin TL, ihale katılım bedelini ise 33 bin 40 TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK’TAN KOCAELİ’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Gelişimini sürdüren bankalardan olan Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Kocaeli ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank’ın Kocaeli ilinin Darıca ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir daire olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 156 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 960 bin TL, ihale katılım bedelini ise 45 bin 312 TL olarak bildirdi.