BilimGündem

Burç yorumlarını okumadan edemeyenler! 6 Aralık günlük burç yorumları…

Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 6 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Çalışma yönteminizin dağınık olması sizleri zor duruma düşürüyor olabilir. Disiplinli ve sistematik bir sistem için kendinizi motive etmeye çalışacaksınız. Bu motivasyonunu sağlarken başlarda zorlanabilirsiniz ama süreç içinde bu duruma alışacaksınız.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hukuki konularınızda geri adım atmanız istenebilir. Ara bulucu olarak sizlere gönderilen kişiye gereken cevabı veriyorsunuz. Bu cevap iki tarafı da sakinleştirerek ortak bir noktada buluşmaya yönlendirebilir.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Kurallarınızdan ödün vermeyeceğiniz bir gün olacaktır. Planlarınızın sınırlarından çıkmayacaksınız. Böylece hem kendinizi hem de çevrenizi şaşırtabilir ve planın getirdiği rahatlığı sonuna kadar hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sosyal ilişkilerinizde soğuk tavırlar sergileme kararı alıyorsunuz. Fazla samimiyet kişiliğinize karşı yanlış davranışlara yol açabiliyor. Bu yüzden çevrenize gerekli sınırları çizebilirsiniz. Kendinizi soğuk tavırlarınız sayesinde gereksiz olaylardan koruyabilirsiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

İş yerinizde disiplini korumakta zorlanan alt çalışanlarınız ile toplantı düzenlemek isteyebilirsiniz. Uyulması gereken kuralları onlara yeniden hatırlatacaksınız. Bu hatırlatmaları yaparken üslubunuza dikkat etmeli ve cümleleriniz de kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Sizleri duygusal olarak manipüle etmek isteyenler olabilir. Gerçekleri görmeye çalışmalısınız. Böylece ne kadar büyük bir yanlışın içinden döndüğünüzü fark edecek ve insanların sizi kolayca manipüle etmesine izin vermeyeceksiniz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Aile üyelerinize sözünüzü dinletmek için gereğinden fazla sert olabilirsiniz. Düşüncelerinizi biriktirmeden paylaşmayı deneyin. Böylece daha az kırıcı cümleler kurabilir ve sonra telafi etmek zorunda kalmayacağınız konuşmalar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Yeni bir kişisel gelişim kursuna kayıt yaptırmayı düşünüyorsunuz. Manevi alandan ziyade madde alanını tercih edeceksiniz. Bu kurs size yeni bir bakış açısı katabilir ve kendinizi dönüştürerek olaylara farklı bir açıdan bakabilirsiniz.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Sizleri küçümsemek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Yakın olmak isterken gerçek düşünceleri sizlerin zayıf noktalarınızı öğrenmek olabilir. Bu yüzden bu aralar iletişim halinde olduğunuz tüm insanlara ve konuştuklarınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Kendinize olan güveniniz tam. Sosyal ilişkilerinizde kazanan taraf siz olacaksınız. Attığınız her adım başarı ile sonuçlanabilir ve ilişkilerinizde karşı tarafa güven verici davranışlarda ve konuşmalarda bulunabilirsiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Bilinçaltınız ile güne başlıyorsunuz. Zaman içerisinde duygularınızı kontrol etmek için büyük çaba harcayacaksınız. Bu durum sizin için biraz yıpratıcı ve zor olsa da güçlü durmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bulunduğunuz ortamda sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz. Önceliğiniz gözlem yapmak ve araştırmak olacaktır. Bunların sonucunda vardığınız kanı, sizin konuşmanızı, davranışlarınızı ve samimiyetinizi belirleyecektir.