Manisa Haberleri

Bülent Arınç’ın en yakın arkadaşı Av. Şerafettin Kabakçıoğlu Manisa’da hayatını kaybetti!

Alınan bilgilere göre Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Ankara Hukuk Fakültesinden en yakın arkadaşı olarak bilinen Avukat Şerafettin Kabakçıoğlu Manisa'nın Merkezefendi ilçesinde otomobilinin içinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Ankara Hukuk Fakültesinden en yakın arkadaşlarından biri olan Av. Şerafettin Kabakçıoğlu Manisa’da akşam saatlerinde Saruhanlı istikametine doğru seyir halindeyken bir anda otomobilde fenalaştı.

HAYATINI KAYBETTİ

Refah Partisi İl Başkanlığı yapan ve 2014 yılında Saadet Partisi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Av. Şerafettin Kabakçıoğlu yanaştığı bir benzin istasyonu yakınında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

CENAZESİNİN MANİSA’DA TOPRAĞA VERİLMESİ BEKLENİYOR

Kabakçıoğlu’nun cenazesi Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Av. Şerafettin Kabakçıoğlu, TBMM’nin eski Başkanı Bülent Arınç’ın gençlik ve üniversite yıllarından beridir en yakın arkadaşlarından ve hukuk fakültesi sonrası açtıkları ilk büroda ortağıydı. Kabakçıoğlu’nun cenazesinin yarın Manisa’da toprağa verilmesi bekleniyor.