Magazin

Buket Aydın'ı Nazlı Çelik'le vurdular!

Mehmetçik ile birlikte operasyona katılan Nazlı Çelik, Buket Aydın’ın teröristlerin gazetecilere saldırdığı bölgeye gitmesiyle twitterda trend oldu.


 

“SANKİ DEFİLEYE ÇIKMIŞ GİBİ POZ VERİYORSUNUZ”
Sunucu Buket Aydın’ın bölgede verdiği poz sosyal medyada olay oldu. Aydın’a ilk tepki CHP’li Mehmet Bekaroğlu’dan geldi. Bekaroğlu, Aydın’ın pozları için “Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz” ifadelerini kullandı.

CEVAP GECİKMEDİ
Buket Aydın olay olan pozlarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale’den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu @MBekaroglu” dedi.

NAZLI ÇELİK’E ÖVGÜ
Buket Aydın’ın bölgeye giderek poz vermesi haber sunucusu Nazlı Çelik ile kıyaslanmasına da neden oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Buket Aydın ve Nazlı Çelik’in askerlerle çektirdiği fotoğrafları birleştirerek eleştirdi. Övge yağdırılan Nazlı Çelik Twitter’da da gündem oldu.

Bir yanıt yazın