EkonomiGündem

Bugünden itibaren BİM’e koşan kapacak: 5 litresi 22,90 TL’ye satılacak!

BİM, bugün satışa sunulacak aktüel ürünlerini duyurdu. BİM’in aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ucuzluğuyla bilinen BİM’de bugün birçok ürün satışa sunulacak. Kampanyaları merakla takip edilen BİM’de bugün Bulut çamaşır yumuşatıcısı 5 litre 22,90 TL’ye satılacak.

Evinde ihtiyaç listesi hazırlayan vatandaşlar BİM’in aktüel ürünlerini merak ediyor. Ucuzluğuyla bilinen BİM’in kampanyalı ve indirimli ürünleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. BİM’de 11 Ocak Salı günü birçok ürün satışa sunulacak. BİM’in yarın satışa sunulacak ürünlerinden biri de çamaşır suyu+power jel olacak. Bu kapsamda, çamaşır suyu+power jel 16,90 TL’ye satılacak. İşte, 11 Ocak Salı aktüel ürünler kataloğu…

Aktüel ürünler kataloğunda, 70’li, 82’li ve 100’lü bebek bezi, bebek bakım örtüsü, sıvı sabun, ıslak havlu, bulaşık makinesi tableti, ultra hijyen jel, sıvı bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi temizleyici, temizlik bezi, çamaşır suyu, duş jeli, ağız bakım suyu, sıvı arap sabunu, hijyenik ped ve sirke özlü kireç çözücü gibi ürünler mevcut.