EkonomiKamu

Bugünden itibaren benzin, motorin alacaklar dikkat: 75 TL verilecek!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden benzin ve motorin alacaklara duyurdu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacağınız akaryakıt harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceğini bildirdi. Kampanyanın ise 31 Mayıs tarihinde biteceği açıklandı.

15 Nisan – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Koşulları:

Kampanya 15 Nisan – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmektedir.
Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.
İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.
Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.
Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
Kazanılan Bankkart Liralar 10 Haziran 2022 tarihinde yüklenecektir.
Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.