Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

Bugün işi olmayan dışarı çıkmasın: İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Aydın dikkat!

İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Aydın için tek tek açıklandı. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmaları için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) son verilerini paylaştı. Kurum tarafından yayınlanan son bilgilere göre bugün İzmir’de hava 35 derece iken Manisa’da hava 40 dereceye kadar çıkacak.

Uzmanlar sıcak havalarda vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyarıyorlar. Bu kapsamda sıklıkla MGM hava durumu verileri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. MGM İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Aydın’da son verileri paylaştı.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İZMİR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık
MANİSA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık
MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık
AYDIN°C, 41°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ°C, 42°C
Parçalı bulutlu
AFYONKARAHİSAR°C, 37°C
Parçalı bulutlu
UŞAK°C, 37°C
Parçalı bulutlu

TÜRKİYE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Hakkâri çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.