Afyonkarahisar haberleriEge HaberleriGenelGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla Haberleri

Bugün Hava Nasıl Olacak? Ege’de Fırtına Devam Edecek mi?

Dün özellikle Marmara ve Ege bölgesinde fırtına ve lodos etkisini şiddetle göstermişti. Vatandaşların olumsuz etkilendiği fırtınanın ardından bazı illerde 30 Kasım Salı günü okullar tatil edilmişti. Yetkililer vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmaması gerektiğini belirtmişti. Peki şiddetli fırtına devam edecek mi? Ege Bölgesi’nde bugün hava nasıl olacak?

Ege’de Hava Nasıl Olacak?

Ege güne parçalı ve çok bulutlu bir hava ile uyanacak. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönünden esmesi beklenen rüzgarın hızı saatte 60 ila 110 kilometreyi bulabilir.

A.KARAHİSAR 11°C – 13°C
Afyonkarahisar’da hava parçalı ve çok bulutlu. Yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı da bekleniyor.

İZMİR 16°C – 19°C
İzmir bugün parçalı ve çok bulutlu. Aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın da olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar yer yer kuvvetli olabilir.

MANİSA 13°C – 17°C
Manisa’da hava parçalı ve çok bulutlu. Gün içinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları bekleniyor. Yağışlar bu bölgede de yer yer kuvvetli olabilir.

MUĞLA 10°C – 13°C
Muğla bugün parçalı ve çok bulutlu. Bölgede aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları bekleniyor.