Ekonomi

Bu Şarta Uyan Tüm Emeklilerin Hesaplarına Para Yatacak!

Emekli binlerce vatandaşa yeni yılla birlikte önemli bir duyuru yapıldı. Yapıkredi resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre maaşını 3 yıl boyunca Yapıkredi bünyesinden almayı taahhüt eden emeklilerin hesabına geri ödeme olmaksızın para yatırılacak. Emeklinin yüzünü güldüren geri ödemesiz para yatırılacak açıklamasına göre Yapıkredi promosyon şartları nelerdir?

Promosyon Kampanyası

  • 1 Kasım 2021 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 2.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
  • Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.300 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL; 2.500 TL’nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödenir.
  • 2.000 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
  • Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.
  • Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.
  • Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.