Genel

Bu fiyata araç kalmadı! Türkiye Ekonomi Bankası, İzmir’de 107 bin TL’ye 2017 model ikinci el araç satacak!

Geride bıraktığımız senenin eylül ayında yükselişe geçen dolar kuru, aralık ayında 18 TL’ye kadar yükselerek kendi rekorunu kırdı. Beraberinde euro kurunun 20 TL, gram altının ise bin 82 TL seviyesine kadar yükselmesine sebep olan dolar kuru, o dönem içerisinde hizmete sunulan tüm başlıkların ve satışa sunulan tüm hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

Eylül- aralık aylarında toplamda 500 baz puanlık faiz indirimi yolu ile piyasalara direkt olarak müdahale eden Merkez Bankası, döviz kurlarının ve altın fiyatlarının gerilemesi girişiminde başarısız oldu. Bunun üzerine devreye giren hükümet birimleri, kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi ismini verdikleri yeni ekonomik modeli açıklayarak piyasaya döviz ve altın girişinin yapılmasını sağladı.

Yeni ekonomik model ile birlikte bir anda gerileyen döviz kurları ve altın fiyatları, zamlanan araç fiyatlarına indirim yapılacağı konusunda tüketicileri ve yatırımcıları umutlandırdı. Ancak sanıldığı gibi olmadı ve ocak ayına girilmesi ile birlikte etkisini iyece arttıran çip krizi, araç fiyatlarının daha da yükselmesine sebep oldu.

Otomotiv sektörünü direkt olarak etkileyen bu gelişmelerin yaşanmasının ardından uygun fiyata araç sahibi olma hayallerini ertelemek zorunda kalan vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, İzmir ilinde uygun fiyatlı araç arayan vatandaşlar için yeni bir ihale başlattığını bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI UYGUN FİYATLI ARAÇ SATIŞI HİZMETİ!

Türkiye Ekonomi Bankası elinde bulunan araçları ihale yolu ile satılığa çıkardı. Banka, İzmir ilinde bulunan bir araç için de ihale düzenlediğini bildirerek ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK ARAÇ MODELİ İZMİR

Türkiye Ekonomi Bankası İzmir ilinde fiyat teklifine açtığı aracın 2017 model Citroen Jumper olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI ARAÇ SATIŞ FİYATI İZMİR

Türkiye Ekonomi Bankası İzmir ilinde bulunan araç için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 107 bin TL, teminat bedelini 42 bin TL olarak belirledi.