EkonomiManşet

Bu arabaları devlet satıyor: Cebinde 60 bin TL olan OPEL, Renault marka arabalar için başvurabilir!

Çok parası olmayan ancak araba satın almak isteyen vatandaşlar nasıl araba satın alabileceklerini araştırıyorlar. Devlet araç satın almak isteyenler için satışlar gerçekleştiriyor. Kasım ayı için yeni araba ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilan listesinde OPEL marka arabanın 58 Bin 300 TL’den Renault marka arabanın ise 56 Bin 75 TL’den satışa çıktığı görüldü.

Araba fiyatlarındaki yükselişler sonrası vatandaşlar uygun araba satın almanın yollarını araştırıyor. Devlet uygun fiyattan araba satışları yapıyor. Bu kapsamda Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni listede OPEL marka arabanın 58 Bin 300 TL’den Renault marka arabanın ise 56 Bin 75 TL’den satışa çıktığı görüldü.

Söz konusu araçların satışı ihale yoluyla gerçekleştiriliyor. İhalelere 18 yaşından büyük olanlar ise katılım sağlayabiliyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından ilana konulan araçlara https://www.eihale.gov.tr/?categoryId=cd02a1a7-4c0a-02dd-28e7-39f737373d83 internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

OPEL Marka aracın durum değerlendirmesi

Kontroller görsel olarak yapılmıştır. Aracın tespit edilen, muadilinin veya imalatçı
beyanlarındaki özelliklerinin varlığı ve çalışır olup olmadığının tespit edilemediği göz
önünde bulundurulmalıdır.

WOLOZCF4861051602 şasi numaralı OPEL Signum 2.2 16V DGİ marka 2008 model araç
üzerinde ekspertiz çalışmaları sonucu aşağıdaki hususlar tespit edilmiştir.

Araç çekici üzerinde gelmiştir. Çalışmıyor. Beyana göre araç zincirkoparmıştır.

Aracın anahtarı mevcuttur.

Lastikleri 2017 yılında üretilmiştir. Sağ ön lastik inik/patlaktır. Sağ ön lastiğin yanak kısmında yırtıklar vardır. Stepnesi mevcuttur.

Kaputunda ve tamponunda yoğun taş izleri vardır. Ön tampon farklı renktedir (lacivert). Kaportanın muhtelif yerlerinde yüzeysel çizikler mevcuttur. Sağ arka çamurluk ağzında yüzeysel sürtme izi ve bir adet noktasal göçük mevcuttur. Arka tampon sağ köşesinde yüzeysel sürtme izleri vardır. Ön konsolun ortasında bulunan havalandırma menfezlerinin alt kısmında kaplama hafif kabarmıştır. Koltuk döşemelerinde yüzeysel lekeler vardır. İç kısım geneli itibari ile iyi durumdadır. Bagaj perde pandizotu mevcut değildir. Karter muhafazası mevcut değildir. Motorşanzıman birleşiminde yağ kaçakları vardır.