Muğla Haberleri

Böyle magandalık görülmedi! Durduk yere şemsiyeleri kırdı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir kişi halk plajındaki şemsiyeleri tek tek kırdı. Şehir magandası görenleri hayrete düşürürken zabıta hemen müdahale etti. Şehir magandasına kamu malına zarar vermekten para cezası kesilirken hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

Muğla’nın en önemli tatil ilçelerinde Marmaris’te yaşanan olay görenleri hayrete düşürdü. Bir kişi halk plajındaki şemsiyeleri tek tek kırdı. Durumu görenler hayrete düşüren, zabıtalar hemen şahse müdahale etti. Şahsa kamu malına zarar vermekten para cezası kesildi ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

VATANDAŞLARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK KIRDI

Akşam saatlerinde, sahilde oturan vatandaşların gözü önünde şemsiyeleri tek tek deviren Z.A. isimli şehir magandası 8 adet şemsiyeye zarar verdi. Amacının ne olduğu bilinmeyen şahıs daha sonra vatandaşların yanına gelerek onlarla konuşmaya da çalıştı. Z.A.’ya zabıta ekipleri anında müdahale etti. Zabıt tutan ekipler kamu malına zarar vermekten para cezası kesti. Ayrıca belediye de yine kamu malına zarar verdiği için şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

BAŞKAN OKTAY: “ÇOK ÜZÜLDÜM”

Marmaris için çakılan tek bir çivinin dahi vatandaşların vergileriyle alındığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yaşanan olayın kendisini çok üzdüğünü ifade etti. Oktay, “Halk plajımız yaz boyunca binlerce kişinin vakit geçirdiği bir yer. Yaptığımız çalışmalarla daha da modern hale gelen plajda yaşanan bu olay beni hem şaşırttı hem de çok üzdü. Kamu malına verilen en küçük zarar hepimizin cebinden çıkıyor. Çünkü yapılan hizmetlerin tamamı hepimizin verdiği vergilerle gerçekleştiriliyor” dedi.

Kırılan şemsiyelerin yenilendiğini söyleyen Oktay, şehir magandasına gereken cezanın verilmesi için suç duyurusunda bulunduklarını da sözlerine ekledi.