EkonomiGündem

Böyle Kampanya Görülmedi! Domates, Peynir, Bezelye ve Daha Nicesi Sadece 1 TL

Milyonlarca haneyi ilgilendiriyor. Gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar sonrasında vatandaşlar alışveriş için kampanyaları takip eder oldu. Zincir marketler, online alışveriş siteleri ve online mağaza uygulamaları artan fiyatlar sonrasında vatandaşlara kampanyalı ürün sunmaya devam ediyor.

Özellikle pandemi dönemi ile birlikte hayatımızda daha çok yer edinen online mağaza uygulamaları vatandaşlara sağladığı kolaylık ve her gün yaptığı kampanyalar sebebi ile daha çok tercih edilir hale geldi. Son zamanlarda vatandaşlara sağladığı kampanyalı ürünler ile adından sıkça söz ettiren online mağaza uygulaması İstegelsin yaptığı indirimler ile birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İstegelsin Uygulaması Günün Kampanyaları:

Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu. Uygulamada satışa sunulan  ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Pınar Süzme Peynir 500 gram 23,90 TL yerine 1 TL’den ve yine tüm sofraların vazgeçilmez ürünü 900 gram Salkım Domates 17 TL yerine 1 TL’den satılacak.

Son dönemlerde artan fiyatları ile cep yakan tereyeğı fiyatlarına da indirim yapan İstegelsin İçim marka yayık tereyağı 225 gram 25.95 TL yalnızca 1 TL’ye satacak. Ayrıca yine bugün Feast marka 450 gram dondurulmuş bezelye 15,68 TL yerine 1 TL’den ve Tokana marka 400 gram Kayseri Mantısı 32.90 TL yerine yine 1 TL’den satışa sunulacak.  Ayrıca uygulama her gün yep yeni ürünlerde indirim yapmaya devam ediyor.