Magazin

Böyle aşk dörtgeni görülmedi! İrem Derici’nin eski sevgilisi Cem Belevi Bircan Bali ile İrem Derici ise Bircan Bali’nin eski eşi ile!

Eski sevgililer Cem Belevi ile İrem Derici, aynı cümlede anılmaya devam ediliyorlar. İrem Derici’nin, eski aşkı Cem Belevi’nin yeni sevgilisinin eski kocası ile birlikte olduğu iddia edildi.

İREM DERİCİ’Yİ BİRCAN BALİ İLE ALDATTI İDDİASI!

Geçtiğimiz sene bir ilişkiye başlayan şarkıcı çift İrem Derici ile Cem Belevi, bir süre mutluluklarını paylaşmış ancak sonrasında Cem Belevi’nin İrem Derici’yi aldattığı ve ilişkinin de bu yüzden sonlandığı iddia edilmişti. Yaptığı paylaşımlar ve kurduğu cümleler ile aldatılma iddialarının doğru olduğuna dikkat çeken İrem Derici, bir süre sonra aşkına yenik düştü ve Cem Belevi ile tekrar barıştı.

İkinci kez barışmalarının ardından bir şarkıda düet yapan ve şarkıya birlikte klip çeken Cem Belevi ile İrem Derici hayranları ve magazin basını tarafından yakından takip edilirken İrem Derici bombayı patlattı ve Cem Belevi’nin kendisini tekrar aldattığını açıkladı. O dönem içerisinde Cem Belevi’nin hayatına giren ikinci kadın ile ilgili birçok iddia ortaya atılırken iddialara konu olan isimlerden birisi de Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali oldu.

İLİŞKİYE BAŞLADILAR!

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesaplarından arka arkaya paylaşımlar yapan Bircan Bali ve Cem Belevi, bir ilişki içerisinde olduklarını gösterdi. Henüz birlikte görüntülenemeseler de ikiliye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Bircan Bali ile Cem Belevi’nin bir süredir aşk yaşadıkları doğrulandı.

ESKİ KOCASI İLE YENİ İLİŞKİ!

Cem Belevi ile Bircan Bali’nin birliktelik kararı İrem Derici’nin hayranlarını kızdırırken magazin gündemine bomba gibi bir iddia daha düştü. Gündeme gelen yeni iddiaya göre İrem Derici’nin, Bircan Bali’nin eski kocası ve tek çocuğunun babası Avukat Ömer Gezen ile yeni bir ilişkiye başladığı öğrenildi. Bircan Bali’nin ise bu duruma büyük bir tepki gösterdiği ve tartışma çıkardığı iddia edildi.