İzmir Haberleri

Bornova Belediyesi işbirliği ile 18 down sendromlu gence meslek edindirme projesi!

Bornova Belediyesi Hilton İzmir, İzmir Down Sendromu Derneği ve 118 R Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Derneği işbirliği ile “Uygulamalı Servis Eğitimi” programı ile 18 down sendromlu gence meslek edindirmeyi planlıyor. 

5 MART’TA SONA ERECEK
Hilton Izmir’de başlayacak olan her hafta Salı ve Perşembe günleri, haftada 3 saat şeklinde gerçekleştirilecek eğitimler 5 Mart’ta sona erecek. 8 haftalık eğitime katılan ve eğitimi başarıyla bitiren öğrencilerin sertifikaları, 21 Mart ‘Dünya Down Sendromlular Günü’ akşamında Hilton İzmir otelinde organize edilecek gecede kendilerine takdim edilecektir.

Sosyal Sorumluluk aktivitelerinin her zaman destekçisi olan Hilton markasının Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Otelleri İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Koray Gençkul ‘Turizm sektörü istihdam için büyük fırsatlar sunmaktadır ve Hilton olarak da Türkiye’de işgücü için özel gereksinimleri olan gençlerimizi iş hayatına hazırlamayı amaçlayan bir takım kuruluşlarla uzun süredir ortaklığımız bulunmaktadır. Bunun Hilton İzmir’e yansımasından çok memnunum ve gençlerimize kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum’ ifadesini kullanarak projeye olan desteğini belirtmiştir.

Bir yanıt yazın