Ekonomi

Borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar dikkat! QNB Finansbank borç kapatma kredisi başvuruları başladı

QNB Finansbank tarafından borç kapatma kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında borçlar birleştirilecek ve ödemeler kolaylaştırılacak. Bu konu hakkında Banka tarafından yayımlanan duyuruda “Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

QNB Finansbank tarafından esnek ve uygun ödeme koşulları ile kredi taşıma imkanı ve karşı bankalara ücretsiz EFT imkanı sağlanmaktadır.

FAİZ ORANLARI

Kredi faiz oranları kapsamında oranlar müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda 10 bin lira kredide müşteri skoruna göre belirlenen oranlar kapsamında yüzde 1,47, yüzde 1,94 ve yüzde 2,22 olarak belirtildi.

Bu kapsamda 15 bin lira kredi çekildiğinde 36 ay vade ve ortalama yüzde 1,35 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 553 lira olurken toplam geri ödeme ise 19 bin 914 lira olacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular hakkında QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Ön başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde, dilediğiniz QNB Finansbank Şubesi’nden Borç Transferi Kredisi için kesin başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.”

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.