Muğla Haberleri

Bodrum’da lastik bot kazası! 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde lastik bot kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan lastik botun devrilmesi sonucunda 2 arkadaş denize düştü. Düşen gençlerden biri yüzerek karaya çıkarken, diğeri ise hayatını kaybetti. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde lastik bot kazası meydana geldi. Yatın tente işlerini yapan Emir Balkaya ve Ali Murat Şişman, kumanya almak için dün sabah saatlerinde botla karaya çıktı. Dün sabah 10.00 saatlerinde yata dönmek için 2 arkadaş bota bindi. Kontrolden çıkan lastik botun devrilmesi sonucunda 2 arkadaş denize düştü. Meydana gelen kazada 20 yaşındaki Emir Balkaya hayatını kaybederken, Ali Murat Şişman ise yüzerek karaya çıktı ve hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Yalıkavak Mahallesi açıklarında demirli ‘Summer Tale’ isimli yatın tente işlerini yapan Emir Balkaya ile Ali Murat Şişman, kumanya almak için dün sabah saatlerinde lastik botla karaya çıktı. Dün sabah saat 10.00 sıralarında yata dönmek için iki arkadaş bota bindi. Bir anda kontrolden çıkarak devrilen botta iki arkadaş dengesini kaybederek denize düştü. Sürüklenen bot, Balkaya’nın üzerinden geçti. Emir Balkaya yaşamını yitirirken, yaralanan Ali Murat Şişman, ise yüzerek karaya ulaşıp, sudan çıktı.

Bitkin haldeki Şişman’ı gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ali Murat Şişman olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı.

Olay yerine sevk edilen Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan çalışmayla Emir Balkaya’nın cesedi, sudan çıkartılıp, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.