Magazin

Biten Survivor’ın ardında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor: Evrim Keklik ile Sema Aydemir birbirlerine girdi!

Survivor yarışmasına ilk olarak 2020 yılında katılan ve o dönemde de yaptığı açıklamalar ile yarışma tarihine damgasını vurmayı başaran Evrim Keklik, bu sene Acun Ilıcalı tarafından All Star konseptine davet edildi. Performans olarak diğer kadın yarışmacıların gerisinde kalan ancak elendiği güne kadar birçok potaya girip çıkarak “potalar kraliçesi” unvanına sahip olmayı başaran Evrim Keklik, sezon boyunca tartışmaya girdiği isimler ile de adından söz ettirdi.

Elenmesine yakında tarihlerde karşı takımda yarışan Sema Aydemir ile sıklık ile tartışmaya başlayan Evrim Keklik, yarışma bittikten sonra da dilinden Sema Aydemir’i düşürmedi. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile karşılaşan ve onların sorularını yanıtlayan Evrim Keklik, Sema Aydemir ile ilgili olan soruya şok bir yanıt verdi. Evrim Keklik’in cevabını duyan Sema Aydemir ise sessizliğini koruyamayarak Keklik’e sert çıktı.

EVRİM KEKLİK’TEN SEMA AYDEMİR’E ŞOK SÖZLER!

Bu sene All Star 2022 konseptinde karşı karşıya gelen Evrim Keklik ile Sema Aydemir, sezon sonuna doğru sıklık ile tartışmaya başladı. Yarışmanın sonlanmış olmasına rağmen aralarındaki buzları eritemeyen ikili, yine birbirlerine girdi.

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evrim Keklik, “Sema Aydemir ile aranız düzeldi mi?” sorusuna “Sema ile anlaşmamız mümkün değil, o çok sevimsiz bir insan ve ben bana yaptıklarını unutacak kadar karaktersiz değilim” ifadeleri ile karşılık verdi.

SEMA AYDEMİR’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Evrim’in kendisi ile ilgili söylediklerini duyan Sema Aydemir, Keklik’e şu ifadeler ile yanıt verdi: “Evrim kendinden bahsetmiş sanırım. Kimde ne yoksa ondan bahseder. Evrim’de de karakter yok, bu yüzden hem “karakter” kelimesini kullanır.”

İKİLİNİN FANLARI BİRBİRLERİNE GİRDİ!

Sema Aydemir ile Evrim Keklik’in gerilimine ikilinin hayranları da dahil oldu. Sosyal medya üzerinden laf dalaşına giren fanlar, adeta bir savaş başlattı.