Magazin

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü ne zaman? Fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümüyle ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Züleyha’ya kaçalım demek için gitmişken, Müjgan’a bunu yapamayacağına karar veren Yılmaz, dönüş yolunda baygın vaziyette Züleyha’yı bulmuştur. Onu hastaneye yetiştirmeye çalışırken, gözünü açan Züleyha, Adnan’ı sayıklar. Bir Zamanlar Çukurova 41. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 40.bölümünde; Yılmaz, geri döner ve Adnan’ın hayatını kurtarır. Yılmaz henüz gerçekleri bilmese de Züleyha, Adnan ve Yılmaz ilk kez yan yanadır! Ve ilk kez birbirlerine sarılırlar! Hastaneye ulaştıklarında da Yılmaz Adnan’ı bırakamaz. Ta ki, Hünkar gelene dek!

HATİP AĞA CEZAEVİNDE DEMİR’İ ÇILDIRTTI! DEMİR PERİŞAN!

Hünkar, Züleyha ve Yılmaz’ı bulmak için seferberlik ilan etmişken, Hatip Ağa ise, Demir ve Hünkar’ın arasını bozmak ve Yamanlar’ı yeni bir krize sürüklemek için cezaevine Demir’i ziyarete gider. Ona öyle bir şey söyler ki, çıldıran Demir, yine hücre cezası alır! Hünkar bir kez daha Savcı Jülide’den ricacı olmak zorundadır artık. Üstelik bir de hatip Ağa’nın fırsatçılığı ile uğraşmak zorunda kalır.

Züleyha ve Adnan, Yılmaz sayesinde ölümden dönerken, Bağevinde ve Çiftklikte ise yer yerinden oynamıştır. Züleyha ve Adnan, tüm Adana’da köşe bucak aranmaya başlar. Hünkar, Yılmaz’ın yaptıklarının hesabını sormaya Fekeli’ye kadar gider!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı,dizinin tutkunları fragmanı dört gözle bekliyor.

Bir yanıt yazın