Gündemİzmir Haberleri

Bir kadın cinayeti daha! İzmir’de bir kadın vahşice öldürüldü!

Türkiye bir kadın cinayeti haberiyle daha sarsıldı. Son olarak İzmir Bornova’da vahşi şekilde öldürülmüş bir kadının cesedine ulaşıldı.

Dün gece İzmir’in Bornova ilçesindeki bir evde komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, Ceyda Yüksel isimli kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Öldürülen kadının vücudunda çok sayıda kesik bulunduğu ve bir kolunun da kopmak üzere olduğu öğrenildi. Cinayeti işlediği öne sürülen Serkan D. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün gece İzmir’in Bornova ilçesinde bulundan Barbaros Mahallesi 5218 Sokak’taki bir evde gerçekleşti. İddiaya göre Ceyda Yüksel isimli kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı Serkan D. isimli şahsı oturduğu eve davet etti. Apartmanın zemin katındaki dairesinde buluşan Ceyda Yüksel ve alkollü olduğu öğrenilen Serkan D. arasında sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden kavga çıktı. Kavga sırasında evden gelen bağırtı ve kırılan cam seslerini duyan komşular polis ekiplerine haber verdi. Yapılan ihbar sonrası, Yüksel’in dairesine gelen polis ve sağlık ekipleri talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekiplerinin dairede yaptığı incelemelerde öldürülen kadının vücudunda cam parçalarının sebep olduğu çok sayıda kesik tespit edilirken, kadının bir kolunun da sebebi belirlenemeyen şekilde kopma noktasında olduğu görüldü. Komşuların verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, yaşanan cinayetten sonra olay yerinden kaçtığı öğrenilen şüpheli Serkan D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Cinayete kurban giden Ceyda Yüksel’in cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.