Kültür Sanat

Bir dizi için daha final kararı alındı!

Başrollerinde Özge Yağız, Cansel Elçin, Defne Samyeli gibi isimlerin yer aldığı Sol Yanım dizisi için final kararı alındığı öğrenildi. Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin 13. Bölüm ile ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi ‘Sol Yanım’ reytinglerde geri kalınca final kararı aldı. Dizinin 13. Bölüm ile ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Sol Yanım 11.Bölüm Özeti:

Selim ve Serra, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilecek mi? Selim ve Burak arasında yeni bir savaş mı başlıyor? Biricik, Selim’in Serra ile birlikte olmasına izin verecek mi? Asena’nın hamileliği tehlikede mi? İhsan’ı ihbar eden kişi kim? Burak’ın götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’le yan yana gören Serra çok şaşırır. Biricik’in Selim’e koşulsuz sevgisi, Serra’yı kendini sorgulamaya iter. Serra, Selim’e sevgisini hissettirmek için çabalar ve onu geri kazanmak için cesur adımlar atar. Burak’ın sürekli Serra’nın çevresinde olması Selim’i çılgına çevirir ve Burak’ı karşısına alıp sevgilisinden uzak durmasını tembih eder. Serra’nın gizlediği hayatı öğrenmesinin ardından yaptıklarından pişmanlık duyan Selim, öfke kontrolü problemi için tedavi görmeyi kabul eder.

Kutlusay Malikanesi’nde kriz gittikçe büyür. Boşanma hazırlığı tüm hızıyla devam ederken, Asena oteli üzerine almak için harekete geçer. Kutlusay ailesini şoke eden olay ise polislerin kapıya dayanması olur. Polisler ihbar üzerine İhsan’ı karakola götürür.