GündemPolitika

Bir CHP’li milletvekilinin daha koronavirüs testi pozitif çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), peşi sıra önemli isimlerin koronavirüs testlerini pozitif çıkmasından dolayı Genel Merkezi kapatılmasına rağmen salgının parti içinde yayılmasını engelleyemedi. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bir isimin daha koronavirüs testi pozitif çıktı. Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Onursal Adıgüzel, MYK üyesi ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik ve danışmanı Recep Cengiz’den sonra şimdi de CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

“SAĞLIK DURUMUM İYİ, EVDE DİNLENİYORUM!”

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Güzelmansur; Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Şu anda evde dinleniyorum. Sağlık durumum gayet iyi. Son günlerde Covid-19 hızla yayılıyor, artan vakalar bunu açıkça gösteriyor. Dikkatli olmaya özen gösterelim. Ayrıca pandeminin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu zamana kadar fedakarca mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza, eczacılarımıza şükranlarımı sunuyor, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelmeyi temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.