Gündem

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Ödemeler bugün başlıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabı Twitter'dan Ekim ayında Nakdi Ücret Desteği'nin Kasım ayında ödeneceğini bildirmişti. Peki Nakdi Ücret Desteği nedir, kimlere verilir? İşte Nakdi Ücret Desteği'nin bitiş tarihi...

Binlerce kişinin aldığı Nakdi Ücret Desteği bugün ödenmeye başlıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabı Twitter’dan Ekim ayındaki Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını duyurdu.

UZADIĞINI DUYURDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği Ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi. Çeşitli nedenlerle ücretsiz izne ayrılan ve iş akdi fesh edilenlere verilen Nakdi Ücret Desteği’nin uzatıldığı bilgisi Resmi Gazete’de paylaşılmıştı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Nakdi Ücret Desteği’nin iki ay daha uzatıldığını paylaştı. 27 Ekim tarihli Resmi Gazete’de bu karar açıklandı. Nakdi Ücret Desteği alan vatandaşlar, Nakdi Ücret Desteği ne zaman biter araştırmaya başladı. İşte güncellenen yeni tarihle Nakdi Ücret Desteğinin bitiş tarihi! Nakdi Ücret Desteği nedir, kimlere verilir? İşte Nakdi Ücret Desteği’nin bitiş tarihi!

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN BİTİYOR?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Twitter hesabında yaptığı açıklamada Nakdi Ücret Desteği’nin iki ay daha uzatıldığını paylaştı. 27 Ekim tarihli Resmi Gazete’de bu karar açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Salgının etkilerini azaltmak ve istihdamı korumak için Sosyal Koruma Kalkanımız ile çalışanlarımızı ve işverenlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı ve Nakdi Ücret Desteği Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle 2 ay uzatıldı.” ifadelerini kullandı.