Bornova Aktarma Merkezi Yenileniyor

Ege Üniversitesi, hastane ve Küçük Park’ın kesişim noktasında bulunan Bornova Aktarma Merkezi’nde çalışmalar başladı. Proje kapsamında 8 bin metrekarelik sert zemin tamamen yenilenirken, Ankara Caddesi Viyadüğü altındaki alan modern bir görünüme kavuşacak.Eshot Durakları Artık Daha Konforlu

Projenin en dikkat çeken yanlarından biri, alana kazandırılacak 3 bin metrekarelik yeşil alan. İklimle barışık, az su tüketen bitkilerin yanı sıra; çınar, mabet ve palmiye gibi ağaçlarla bölge nefes alacak.

Özellikle bu bölgede güvenlik artırılıyor. Karanlık noktalar, viyadük ayaklarına eklenecek dekoratif aydınlatmalarla aydınlanacak.

ESHOT Durakları Artık Daha Konforlu

ESHOT duraklarına dijital bilgilendirme panoları ve yeni nesil duraklar geliyor. BİSİM istasyonu ve bisiklet park alanları ile mobilite artacak. Yaya ve araç güvenliği için yer çizgileri ve sinyalizasyonlar sil baştan düzenleniyor.

Bornova Aktarma Merkezi Yenileniyor

İzmir'de Kent Kütüphanesi'ne bakım: Restorasyon çalışması tamamlandı!
İzmir'de Kent Kütüphanesi'ne bakım: Restorasyon çalışması tamamlandı!
İçeriği Görüntüle

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların ESHOT ve Metro seferlerini aksatmadan, kontrollü bir şekilde yürütüleceğini duyurdu.