EkonomiGündem

Binlerce kişinin hesabına 1400 TL para yatacak: Duyuru yapıldı!

Binlerce kişinin hesabına 1400 TL para yatacak. İhtiyaç sahibi kişilere maddi yardım yapılacağı duyuruldu. Dar gelirli aileler yardım başvurusuyla ilgili detayları merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardıma ihtiyacı olan öğrencilere yardım yapılıyor.

Dar gelirli kişilere maddi yardım yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardıma muhtaç öğrencilere 1400 TL eğitim yardımı gerçekleştiriyor.

1400 TL ÖDEME YAPILACAK

Söz konusu yardımla birlikte öğrenciler okul masraflarını karşılıyor. 1400 TL’lik öğrenci yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı dar gelirli okul masraflarını karşılayamayan öğrenciler tarafından araştırılıyor.

1400 TL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

1400 TL öğrenci yardımına başvuruda bulunabilmek için bulunduğunuz ildeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etmeniz gerekecektir. Bu ziyaret sırasında sizlere bir form verilecek ve bu formu doldurmanız istenecektir. Formda yer alan bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak yardım talebinizi bakanlığa iletmeniz mümkündür.