Gündem

BİM ve ŞOK marketten flaş açıklama: Satış günleri değişti!

Corona virüsü salgınından marketler de etkilendi. Satış saatlerine kısıtlama gelen marketler, sokağa çıkma yasakları nedeniyle yeni kararlar almaya başladılar. Bu kapsamda BİM ve ŞOK marketler aktüel ürünlerin satış günlerini değiştirdi. İşte marketlerin konuyla ilgili açıklamaları…

Türkiye’de vaka sayılarının artması nedeniyle hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanmaya başlandı. Belirli saatlerde uygulanan yasaklar marketlerin çalışma sistemlerini de etkiledi. Bu kapsamda BİM ve ŞOK market aktüel ürün satış günlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu.

BİM tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Değerli Müşterilerimiz, Koronavirüsle mücadele kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cuma Aktüel ürünlerimizin satış gününde değişikliğe gidilmiştir. Bu kapsamda siz değerli müşterilerimize daha sağlık hizmet sunmak amacıyla Cuma günleri satışa sunulan Aktüel ürünlerimiz yeni bir duyuruya kadar ÇARŞAMBA günleri satışa sunulacaktır. Mağazalarımız aşağıdaki saatler arasında hizmet vermektedir. Haftaiçi: 10.00-20.00/Hafta sonu: 10.00-.17.00”

ŞOK tarafından yapılan açıklamada ise cumartesi günü satışa sunulan ürünlerin cuma gününden itibaren satışa olacağını bildirildi.