Kamu

BİM Market İzmir’de diğer birçok ilde personel alımı yapacak!

BİM Market kariyer sayfası üzerinden yeni iş ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre İzmir ve diğer birçok ilde personel alımı yapılacak. Alımı yapılan personeller farklı kadrolarda görevlendirilecek.

Türkiye’de iş arayan vatandaşlar için özel şirketler tarafından çeşitli ilanlar yayınlanıyor. Dev market zinciri BİM farklı kadrolarda ve farklı şehirlerde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanlar arasında İzmir’de kasa reyon görevlisi kadrosunda da alım yapılacağı görüldü. BİM Market’te çalışmak isteyenler için maaşlar kadrolara göre farklılık gösterse de genelde 3 bin 500 -5 bin TL arasında değişiyor.

BİM Market, “Satış Elemanı, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Bölge Mağaza Personeli, Toplama Şef Yardımcısı, Depo Personeli, Kozmetik Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Meyve-Sebze Personeli, Et-Şarküteri Personeli kadrolarında personel alımı yapacak. BİM Markette kasiyer olarak çalışmak isteyen bir vatandaşın en az lise mezunu olma şartını sağlaması gerekiyor. Farklı şehirlerde ve farklı kadrolarda yapılacak olan alımlar için https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx üzerinden başvurular gerçekleştirilebilir.

BİM Markette kasa görevlisi olmak isteyenler için başvuru şartları:

Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere KASA / REYON PERSONELİ olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.
En az lise mezunu
Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen
Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın
Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip