Ekonomi

Bim Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Bim 1995 yılında İstanbul şehrinin Sancaktepe ilçesinde kurulmuştur. Türkiye konumunda kurulan ve indirim özellikli yapısıyla öne çıkan bir merkez zinciridir. Bim markası kapsamında bünyesinde yaklaşık olarak 60.000 çalışan bulundurur. Türkiye kapsamında perakendecilik alanında pazar alanında en yüksek paya sahip olan markadır. Marka bünyesinde yaklaşık 720 ürün barındırır. Kişi Bim bayiliği alması durumunda markanın satış yaptığı ürünleri satışa sunabilir. Bim markası çerçevesinde satışı gerçekleştirilen ürünler:

  • Etli ürünler
  • Süt ürünleri
  • İçecek ürünleri
  • Bakliyat ürünler
  • Atıştırmalıklar
  • Meyveler
  • Sebzeler
  • Dondurulmuş ürünler
  • Temizlik ürünleri
  • Kozmetik ürünler

Bim Bayilik Şartları Nelerdir?

Bim markası kapsamında firmanın Bim bayiliği şartları mevcut değildir. Marka yurtiçi ve yurtdışında hiçbir durumda bayilik imkânı sağlamaz. Bayilik sağlanamamasının nedeninde markanın değerinin düşmesini engellemektir. Marka adının kötü olarak izlenim vermemesi, bir problem oluşmaması gibi sebeplerden dolayı marka bayilik imkânı sağlamaz. Kişi için bayilik imkânı olmasa bile ancak dükkân kiralama fırsatı sunulur. Herhangi bir bölgede kiralık işyeri olan kişiler markanın 0 850 254 44 44 telefon numarası aracılığı üzerinden marka ile iletişime geçerek dükkanlarını kiralık olarak verebilir. Dükkânın kiralık işleminin sağlanması için marka işyerinin insanların çok fazla yürüdüğü bir cadde üzerinde olmasını ister. Bim markası kiralama için yapmış olduğu sözleşmede 10 yıl süreyle işyerinde kalır. 10 yıl süresi içerisinde iyi bir sonuç alınması halinde sözleşme tekrar yenilenir. İşyerinin marka tarafından kiralanmasını isteyen kişi form doldurmalıdır. Form içerisinde istenilen bilgiler:

  • Kişinin adı soyadı
  • Kişinin iletişim adresi
  • İşyerinin metrekaresi
  • İşyerinin satış alanı durumu
  • İşyerinin bulunduğu adres bilgileri

2021 Bim Franchise Bedeli Ne Kadar?

Bim markası bünyesi içerisinde bayilik işlemine izin vermez. Bayilik işleminin olmaması halinde kişilerden şartlarda istenmez. Kişilere bayilik dışında sağlamış olduğu işyeri kiralama sistemi bulunur. Kişi işyeri kiralama bedeli öder. Bu kiralama fiyatı değişir konumdadır. Fiyat genellikle işyerinin bulunduğu konum, lokasyon, müşteri durumuna göre belirlenir. Genel olarak kiralama bedeli 500.000 TL- 700.000 TL arasında bir ücret belirlenir.

Bim Bayiliği Nasıl Alınır?

Bim bayiliği almak için yurtdışı ile yurtiçi farketmeksizin marka bayilik imkânı tanımaz. Marka çeşitli sebeplerden dolayı bayilik imkanı sağlamaz. Kişiye bayilik dışında işyeri kiralama fırsatı sunar. Kiralama sistemi ile kişiler Bim markası üzerinden market açabilir. Kişinin Market açması halinde markanın satışa sunduğu ürünleri satabilir. Markaya ait olmayan ürünlerin satışını gerçekleştiremez. Kişi işyeri kiralamak için ister yüz yüze iletişime geçerek veya internet adresi, telefon aracılığı ile iletişime geçebilir. Kişinin isteği doğrultusunda kişiye form verilir ve kişinin o formu doldurarak markaya iletmesi gerekir. Kişinin formu doldurup iletmesinin ardından marka kişiye kısa bir süre içerisinde geri dönüş sağlar.

Bim’in Kaç Tane Bayisi Var?

Bim geniş bir alana sahip konumda yer alır. Geniş bir dağıtım ağı ile çoğu kişiye hizmet sağlar. Bim bayi sayısı kapsamında marka bünyesinde yaklaşık olarak 8.407 civarında marketi bulunur. Türkiye kapsamında 81 şehire hizmet veriyor. Türkiye içerisinde yer alan her şehirde marketleri vardır. Başka ülke olarak Fas ve Mısır bünyesinde Market bulunur. Fas ülkesinin bünyesinde yaklaşık 55 adet market yer alır. Mısır kapsamında 320 adet market bulunur.

Bim Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Bim her çeşit sorun, öneri için iletişim numarası ile kişiler ulaşabilir. Aynı zamanda sadece sorun ve öneri dışında kişi işyeri kiralama gibi durumlar içinde markanın iletişim numarası aracılığı ile iletişim kurabilir. Bim müşteri hizmetleri telefon numarası ile kısa sürede marka ile ilgili bilgi alabilir veya sorunları çözebilirsiniz. Markaya ait iletişim hizmetleri:

BİM E-posta Adresi: iletişim@bim.com.tr

BİM Adresi: BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul / Türkiye

Web Sitesi: https://www.bim.com.tr/

BİM Telefon Numarası: 0216 564 03 03