Magazin

Bez Bebek’ten Masumiyet’e uzanan yolculuk.. Asena Keskin’i görenler tanıyamıyor! Asena Keskin kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile tanınan Asena Keskinci’nin değişimi sosyal medyada çok konuşulanlar arasında girdi.

Küçük yaşlarda başladığı oyunculuk kariyerinde pek çok dizi ve filmde rol alan Asena Keskinci, geçirdiği değişim ile sosyal medyada çok konuşuldu.  İlk olarak 2007-2010 yılları arasında yayınlanan ‘Bez Bebek’ dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile tanınan Asena Keskinci, şimdilerde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi alıyor.

Son olarak ilgiyle takip edilen dizi Masumiyet’te yer alan oyuncuyu görenler tanıyamadı. Bez Bebek Yağmur’un değişimi herkesi şaşırttı. Asena Keskin hem fiziki açıdan hem de yarattığı karakterlerle bambaşka bir çizgiye taşıdı oyunculuğunu.

Asena Keskin kimdir?

Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 tarihinde dünyaya geldi. Yadigar, Aliye, O Kadın, Aman Annem Görmesin, Yol Arkadaşım, Hırsız Polis, Bez Bebek, Pelin ve Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, O Kadın, Parmaklıklar Ardında, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Tesadüfleri Sever, Bir Aşk Hikayesi ve Arapsaçısı isimli projelerin oyuncu kadrosunda yer aldı. En son 2018 yılında yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın üstlendiği Ahlat Ağacı isimli sinema filminde rol aldı.