Kültür Sanat

Beyaz TV’ye dönen Rasim Ozan’a Saray’dan veto!

Boşnaklar hakkında söylediği utandıran sözlerin ardından Beyaz TV'den gönderilen Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde tekrar kanalda işe başlamıştı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan zehir zemberek bir açıklama geldi.

Boşnaklara yönelik ifadeleri nedeniyle Beyaz TV’deki programdan gönderilen ancak tekrar kanalda işe başlayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hideyet Türkoğlu’ndan zehir zemberek bir açıklama geldi.

Beyaz TV’deki Beyaz Futbol adlı programda Boşnaklara yönelik ifadeleri tepki çeken ve programdan ayrılma zorunda kalan Kütahyalı 4 yıl sonra tekrar kanala geri dönmüştü.  Karara tepki gösteren Boşnaklar Beyaz TV önünde protesto gösterisi yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çok sert ifadelerde bulundu.

MELİH GÖKÇEK’E “GÖNDER” MESAJI

Türkoğlu, “Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı’yı tekrar programa çıkararak hata yapan Beyaz TV’nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum” dedi.