EkonomiGündem

Beyaz Peynir ve Sütün Fiyatını Gören İnanamadı! Sadece Bu Fiyattan Satılacak

Artan gıda ve temel ihtiyaç ürünleri fiyatları karşısında vatandaşların beli bükülmeye devam ediyor. Vatandaş, uygun fiyatlı ürünlerle alışveriş sepetini doldurmak istiyor.

Özellikle son aylarda süt ve süt ürünlerine gelen zamlar sonrasında süt ve peynir fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı ürünler satın almak için market market dolaşmaya devam ediyor. Hem zincir marketlerin, hem de online marketlerin fiyatlarını ve kampanyalarını inceleyen vatandaşlar kampanyalı ürünlerle alışveriş sepetini dolduruyor.

Pandemi dönemi ile hayatımıza giren ve sağladığı kolaylık ve hız bakımından hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen online market uygulamaları yediden yetmişe herkes tarafından kullanılır hale geldi. Son zamanlarda vatandaşlara sağladığı kampanyalı ürünler ile adından sıkça söz ettiren online mağaza uygulaması İstegelsin yaptığı indirimler ile birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İstegelsin Uygulaması Günün Kampanyaları:

Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu. Uygulamada satışa sunulan  ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Ekici marka tam yağlı beyaz peynir 45.95 TL yerine sadece 1 TL’den satışa sunulacak.

Yine son dönemlerde artan fiyatları ile cep yakan süt fiyatlarına da indirim yapan İstegelsin Pınar 1 Litre sütü 11.95 TL yerine 1 TL’den satacak.

Ürünler 200 TL ve üzeri alışverişlerde kuponları kullandığınızda geçerli olacak.